KK

Referencer

henrik
Henrik Rossing Lønberg
Plesner
Advokat, partner, LL.M.

Jeg har været rådgiver for Peter Lindblad siden 2007. I den forbindelse har jeg lært Peter at kende, både som professionel og som menneske. Peter har et enormt drive, tænker strategisk og er meget visionær. Selvom Peter er meget grundig i sit arbejde, så evner Peter også at “lytte” og trække på andres kompetencer og viden. Alt sammen med det formål at træffe den rigtige beslutning på det rigtige grundlag. Peter Lindblad er god til at “læse” og forstå andre mennesker, hvilket kommer til gavn både i den kollegiale omgang men også i forhandlingssituationen, hvor Peter er meget stærk. Peter Lindblad tænker altid i alternativer og giver ikke op. Som menneske oplever jeg Peter som ordentlig, med hjertet på rette sted og med personligt overskud både til familie og venner.

Christian
Christian Blinkenberg
Danske Bank | Corporate Finance
Managing Director

Peter is an individual with an incredible drive and  a true idea-generator. Peter is easy to work with, thinks creatively, and effectively communicates his ideas. He always acts with the highest integrity and has my strongest endorsement.

jacob
Jacob Schlawitz
Aon Sweden AB & Aon Nordic
CEO

Peter is an honest, loyal and innovative person who is extremely dedicated and focused on creating value for clients and other stakeholders. Peter has through his strategic overview seen an transparent opportunity in the “savings market” that he and his team pursues with consistency, conviction and extreme drive!

michael
Michael Gaarmann
Lundgreens
Advokat & Partner

Peter Lindblad besidder evnen til både at være dybt nede i materien og samtidig bevare et strategisk overblik med en medfødt analytisk evne. Der er en klar performancekultur i APC – og Peter Lindblad er en markant kulturbærer. Peter Lindblad er stærkt kravstillende drevet af ovennævnte karakteristika og en vis utålmodighed. Evnen til at lytte er bestemt til stede, men kunne måske udvikles yderligere. Den professionelle adfærd er upåklagelig.

klaus
Klaus Berentsen
PwC
Partner & Head of financial services

Jeg har kendt Peter i mere end 15 år og for mig har Peter altid fremstået som en energisk, drivende, engageret og fremfor alt troværdig person.

brian
Brian Rothemejer Jacobsen
Topdanmark Forsikring A/S
Koncerndirektør/CCO

Topdanmark Livsforsikring har samarbejde med en række partnere, herunder APC Forsikringsmæglere. Dette samarbejde er præget af en seriøs, professionel og forretningsmæssig dialog med både APCs medarbejdere og adm.direktør og stifter Peter Lindblad.

jesper
Jesper Hjetting
Lundgrens
Advokat

Jeg har altid oplevet Peter Lindblad som meget fokuseret og dedikeret overfor de opgaver, han giver sig i kast med. Især må jeg fremhæve, at Peter altid er 110 % kundernes mand. Peter sætter sig ind i tingene og har imponerende(!) godt styr på sin forretning. Som rådgiver oplever jeg, at Peter har respekt for, når andre har kompetencer, der ligger ved siden af egne, og anerkender dem; ikke ukritisk, men med et godt øje for og spørgsmål til de kritiske punkter. Peter er krævende, men også i stand til at give ros. Som person oplever jeg, at Peter hviler godt i sig selv. Peter er behagelig at være sammen med og har en befriende god humoristisk sans.

soren
Søren Lindbo
APC
Bestyrelsesformand

Jeg har gennem rigtig mange år kendt Peter Lindblad rent professionelt. De sidste 11 år i et tæt samarbejde, hvor jeg med stor glæde har haft rollen som bestyrelsesformand i APC Forsikringsmæglere A/S. Samarbejdet har været forbilledligt, og jeg kan kun sige, at jeg aldrig i mine 35 år i forsikrings- og pensionsbranchen har mødt et menneske med så megen dedikation, innovation og forretningsforståelse. Peter Lindblad stiller meget store krav til sig selv og sine omgivelser, men resultaterne er også imponerende. Peter Lindblad har skabt en virksomhed som er unik på det danske marked og også med stort potentiale i andre lande. Peter Lindblad har med sin store indsigt på markedet og helt igennem professionelle indstilling gennem de seneste 11 år skabt en fantastisk virksomhed, som medarbejdere, aktionærer, bestyrelse er stolte af og kunderne yderst tilfredse med.